The saddest aspect of life right now is that science gathers knowledge faster than society gathers wisdom. - Isaac Asimov, scientist and writer (1920-1992)

DESPRE NOI


DESPRE CRIMINALITATE.INFO:
Criminalitate.info se doreste a fi un blog juridic cu rol informativ atat pentru persoanele implicate in prevenirea si combaterea criminalitatii informatice cat si pentru publicul larg care doreste sa fie informat despre modalitatile de protectie, sansele pe care le are in justitie, sau pur si simplu despre acest fenomen. Oferim aici articole juridice, dezbatem teme ale momentului si va informam cum privire la noutatile si realitatile romanesti si internationale ale prevenirii si combaterii infractiunilor informatice. Nu ne propunem un demers stiintific 100% dar incercam sa furnizam informatii cat mai corecte si opinii pertinente pentru informarea dvs.


ATENTIE:
Informatiile oferite prin intermediul acestui blog nu constituie consultatie juridica ci doar informari cu caracter general. Pentru specialisti informatiile pot constitui directii de investigare pe mai departe a chestiunilor discutate. Pentru publicul larg este insa recomandata consultarea unui specialist inainte de a utiliza in demersuri juridice informatiile obtinute prin intermediul acestui blog.

INVITATIE LA COOPERARE SI DIALOG:
Sunt totdeauna binevenite comentariile dvs sau corectiile in cazul in care anumite informatii publicate se dovedesc gresite sau daca opinia dvs in materie difera de cea a autorului. Ideea de baza a publicarii acestui blog este tocmai aceea a cooperarii si dialogului.

DREPTURI DE AUTOR:
Acest site este protejat de legea drepturilor de autor. Toate drepturile privitoare la articole apartin autorului, cu exceptia citatelor si preluarilor care se vor face cu mentionarea sursei. Reproducerea in tot sau in parte a informatiilor furnizate in acest site este permisa doar cu mentionarea adresei de internet http://www.criminalitate.info de unde provine citatul.

CONTACT:
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la adresa:
contact
a-rond criminalitate punct info.