The saddest aspect of life right now is that science gathers knowledge faster than society gathers wisdom. - Isaac Asimov, scientist and writer (1920-1992)

06 octombrie 2009

Hotnews.ro: Urmatorul razboi mondial ar putea avea loc in spatiul cibernetic

In articolul de pe HotNews.ro intitulat Urmatorul razboi mondial ar putea avea loc in spatiul cibernetic, Marius Mihaiescu semnaleaza discursul secretarului general al Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor, dr. Hamadoun Toure, cu ocazia salonului ITU Telecom World de la Geneva.

Acesta declara ca "Urmatorul razboi mondial ar putea sa se deruleze in spatiul virtual si acest lucru ar fi o catastrofa" deoarece "Pierderea retelelor vitale ar putea handicapa rapid o tara intreaga" iar "fiecare tara depinde acum, la un nivel critic, de tehnolgia informatica in domenii precum comertul, finantele publice, sanatatea, serviciile de urgenta si distributia de hrana".

Cititi:

Un comentariu:

  1. Interesant
    Teroristii nu au nevoie neaparat de o logistica necesara unei armate - avioane si rachete super sofisticate - ci doar de fanatici religiosi sau nu, specialisti in IT care se gasesc cu duiumul in lumea a treia.

    RăspundețiȘtergere